Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Rubén Rodríguez: «Vam perdre l'oportunitat de deixar els deures fets»

Quan falten dues setmanes, i 6 punts en joc, l'Espanyol vol deixar enllestida la feina aquest diumenge davant el Betis

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

Després de veure com van acabar la resta de partits del cap de setmana, la sensació d'haver perdut una gran oportunitat plana pel vestidor blanc-i-blau. Una victòria hauria significat la salvació virtual. Però això és l'Espanyol. Res és fàcil. Una vegada recuperat del llarg viatge, Rubén Rodríguez ha analitzat l'encontre com un partit «de molta tensió i nervis on els dos equips sabien el que es jugaven». «A la primera part la tensió ens va superar una mica, però a la segona l'equip va saber sobreposar-se i, amb els canvis de sistema, vam anar pel partit i es va poder guanyar».

I és que a més a més del gol anul·lat a Paloma, Pilar també va gaudir d'una bona oportunitat. «Tinc la sensació que vam perdre la possibilitat de treure'ns un pes de sobre, però si aquesta setmana fem el que toca contra el Betis, no ens haurem de preocupar» ha valorat l'entrenador blanc-i-blau sobre el punt aconseguit a Tenerife. Un punt que a la mitja part ja no valia per a res perquè l'Oiartzun i la Fundación Albacete guanyaven els seus partits.

En aquest sentit, Rodríguez manté que l'equip només pot pensar «a fer la seva feina ben feta i oblidar el que fan els altres equips. Per sort, els resultats van acompanyar al final». De fet, si es mira la part positiva, el punt que es va perdre contra el Tacuense pot ser bo segons l'entrenador, perquè «tindran la necessitat de guanyar a Albacete per continuar amb opcions de continuar a Primera Divisió l'any vinent» ha explicat Rodríguez.

El pròxim partit també serà una final, un aspecte que l'entrenador ha valorat com un escenari difícil per l'equip: «És complicat estar cada setmana amb l'obligació de guanyar sí o sí» i afegeis: «Això afecta les jugadores, però encara no s'han fet els deures i s'haurà de sortir amb la mateixa mentalitat que els últims partits».

 

Notícies relacionades

Comenta