Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Fran Sánchez qualifica de «sorprenent» l'absència d'algunes habituals de l'Atlético a la convocatòria d'Espanya

«A l'anterior aturada el Barça va demanar descans per alguna jugadora que sortia de lesions i no ens van fer cas» recorda el tècnic

Atlético de Madrid

La convocatòria de l'Israel-Espanya no ha agradat del tot dins l'staff tècnic blaugrana, amb el decisiu Atlético-Barça a l'horitzó més immediat. Un partit que, segons Fran Sánchez «no es pot preparar fins que les futbolistes tornin de les seleccions, especialment el gruix de les espanyoles». «La convocatòria de la selecció sorprèn una mica perquè hi ha jugadores que habitualment hi són sempre i no estan ni a la llista. Entenc que és per decisió tècnica, ja que estan jugant amb els seus clubs» ha manifestat Sánchez, en al·lusió indirecta a la no presència en aquesta ocasió de noms de l'Atlético com Silvia Messeguer o Esther González. «Veurem a la propera convocatòria si hi són o no hi són».

NOU BLAUGRANA i DUES 'MATALASSERES'
«Entenc que no se'ls està donant descans, perquè nosaltres a la primera aturada vam demanar que alguna jugadora que sortia de lesions descansés i no ens van fer cas» ha recordat amb intenció l'entrenador, que va veure com ara fa un mes Jorge Vilda s'enduia Paños i Vicky sense gairebé pretemporada a les cames a causa de problemes físics. La terrassenca ha estat baixa d’última hora pel xoc contra Israel del dia 23, així com Marta Torrejón, que ha estat substituïda per la ‘matalassera’ Marta Corredera. L’entrada d’Olga García per la baixa de Mari Paz i la lesió d’Andrea Pereira a última hora, deixen en nou blaugrana les citades, per tres jugadores de l’Atlètico. Una diferència més gran de la que acostuma a haver entre ambdós conjunts i a les portes del duel que els enfrontarà en el pròxim partit de Lliga, tornant d’aquesta aturada per seleccions. A la llista de setembre per l'amistós davant França, la correlació va ser de 8 a 6 favorable al Barça, encara que dues lesions van fer que finalment Vicky Losada i Gemma Gili elevessin fins a la desena el nombre de culers convocades.

A banda de les espanyoles, Lieke Martens, Toni Duggan i Bussaglia també marxaran amb els seus combinats per disputar amistosos i partits de classificació pel Mundial, mentre Andressa Alves viatjarà fins a la Xina per disputar la Copa CFA davant Corea del Nord, Mèxic i les amfitriones. La voluntat de Sánchez és «esperar que tornin totes en les millors condicions possibles». «És l'únic que podem fer».

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta