Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Nataša Andonova, tercera baixa del Barça

La futbolista macedònia ha anunciat que deixa el club al seu Instagram després de dos anys

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

Nova baixa pel Barça de cara al curs 2019/2020. Nataša Andonova, futbolista que acabava contracte amb el club el 30 de juny, ha anunciat al seu compte d'Instagram que no seguirà sent blaugrana la temporada vinent. La futbolista de Macedònia va arribar al Barça l'estiu de 2017 per aportar qualitat i experiència europea al mig del camp i marxa havent estat una jugadora amb poc protagonisme, inclús quedant-se a la graderia en partits del més alt nivell. En el missatge de comiat, Andonova ha resumit el seu pas pel Barça: «Han estat dues temporades molt boniques i a la vegada difícils perquè vaig venir amb ganes de triomfar en aquest gran club i per diferents motius no hem estat capaces de demostrar la nostra superioritat en moments clau».

Els números d'Andonova refermen aquesta falta d'oportunitats i minuts aquesta temporada. Si bé és cert que la migcampista ha participat en més de la meitat de partits, en diverses ocasions ha jugat entrant al minut 90 i tenint només el temps afegit de joc. Amb això, la macedònia és la migcampista del Barça que menys minuts ha disputat en tota la temporada, 1.167, inclús per sota de Patri, que només va jugar un partit en tot el 2019. A més a més, el cos tècnic blaugrana va provar de posar Andonova de fals nou en alguns partits, per exemple el de l'Atlético de Madrid al 'Mini', però el resultat no va ser l'esperat. Finalment, un dels moments més durs de l'any, va ser quan la futbolista de 25 anys va quedar fora de la convocatòria per la tornada contra el Bayern.

Amb Andonova, són ja tres les futbolistes que han deixat el Barça aquest estiu. Primer va ser Bárbara Latorre, que jugarà a la Real Sociedad i la va seguir Gemma Gili, que poc després va anunciar el seu fitxatge pel Levante. En aquests moments, queden dues incògnites per resoldre. Andressa Alves i Toni Duggan finalitzen el seu contracte amb el club el pròxim 30 de juny i no hi ha cap novetat sobre la seva continuïtat. L'única pista que hi ha hagut és el fet que Duggan ha format part de la campanya del Barça per vendre la samarreta del curs 19/20 mentre que Andressa no. Caldrà estar atent als pròxims dies.

 

Notícies relacionades

Comenta