Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Jenni Hermoso torna al Barça

La davantera madrilenya ha firmat fins al 2022 i viurà la seva segona etapa com a futbolista blaugrana

FC Barcelona

Jenni Hermoso ja és jugadora del Barça. Durant molts mesos s'havia rumorejat aquesta incorporació, fins al punt que va acabar sent un secret a veus, però ara ja és oficial. El club blaugrana ha emès un comunicat confirmant la incorporació de la davantera madrilenya fins al juny de 2022. Així doncs, el Barça s'ha assegurat el retorn al club de la màxima golejadora de la Primera Divisió espanyola. Procedent de l'Atlético de Madrid, a qui ha ajudat a guanyar la lliga, Jenni Hermoso viurà la seva segona etapa com a 'culer' després d'estar tres anys i mig en la seva primera, del gener de 2014 al juny de 2017.

En aquella etapa, la davantera ja va destacar per la seva capacitat golejadora. En un total de 120 partits amb la samarreta blaugrana, Jenni va marcar 89 dianes i va ser la màxima golejadora de la lliga espanyola el curs 15/16, amb 24, i el 16/17, amb 35. De fet, Jenni Hermoso ha estat la 'Pitxitxi' de la Primera Divisió tres de les darreres quatre temporades, ja que aquest darrer curs 18/19 ha tornat a ser la màxima realitzadora amb 24 gols, responsable del 25% de les dianes de l'Atlético. D'altra banda, la temporada 17/18, Jenni no va ser 'Pitxitxi' per una raó molt senzilla: aquell estiu va deixar el Barça per posar rumb al PSG on va guanyar una Copa de França.

A la firma del contracte, que ha comptat amb la presència del vicepresident del Barça, Jordi Mestre i el mànager esportiu, Markel Zubizarreta, Jenni Hermoso no ha amagat la seva alegria: «Sóc molt feliç. Tornar a vestir la samarreta del Barça em fa estar molt contenta». A més a més, la davantera de 29 anys també ha fet referència al fet que aquesta és la seva segona etapa al club i que n'espera: «Torno on vaig créixer molt futbolísticament i com a persona. Tornar aquí em fa sentir plenament feliç, crec que la tornada serà més que bona».

 

Notícies relacionades

Comenta