Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Cata Coll, nova portera del Barça

La jugadora de 18 anys ha signat fins al 2023 amb el club blaugrana

FC Barcelona

El Barça s'ha assegurat que la seva porteria estigui en bones mans durant molts anys. El club blaugrana ha anunciat la incorporació de la jove portera Cata Coll, de només 18 anys. La jugadora nascuda a Pòrtol, Mallorca, és una futbolista que el Barça ja coneix bé, ja que fins ara era la portera del Collerense, rival del filial blaugrana a Segona. A més, Coll també ha estat internacional amb la selecció espanyola sub-17, sub-19 i sub-20. Per tot això, el Barça l'ha volguda a les seves files i la portera ha firmat fins al 30 de juny de 2023.

La futbolista balear és una de les majors promeses espanyoles sota pals i així ho ha demostrat durant els seus anys al 'Colle', així com a les esmentades categories inferiors de la selecció espanyola. Amb la sub-17, va ser una de les capitanes que va liderar el seu conjunt a guanyar el Mundial l'estiu passat i, a més va rebre al Guant d'Or. I per si això no fos prou, setmanes després va proclamar-se subcampiona del món amb la sub-20, sent titular amb només 17 anys. Actualment, Cata Coll està convocada amb la sub-19 per disputar l'Europeu d'Escòcia, que es jugarà del 14 al 28 de juliol.

Cata Coll ha signat el contracte que l'unirà al Barça fins al 2023, acompanyada de la directiva responsable de l'equip, Maria Teixidor, i del Mànager Esportiu, Markel Zubizarreta. Posteriorment, la nova portera blaugrana ha expressat les seves sensacions al fitxar pel club català: «Estic aquí per començar una nova etapa, amb molta il·lusió. Tant de bo tot surti bé i em quedi molts més anys». Amb la incorporació de la portera balear, el Barça té el futur assegurat sota pals; un futur que Cata Coll veu molt il·lusionant. «El Barça és un club amb molta història i estan apostant pel futbol femení. És un club que d'aquí poc farà un boom i guanyarà lligues, Champions i moltes més coses».

 

Notícies relacionades

Comenta