Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Mariona Caldentey: «La nostra pressió alta està ben treballada, som fortes en això»

La balear s'ha mostrat satisfeta per la victòria 0 a 7 al Valencia i la manera com l'equip ha contrarestat la sortida de pilota rival

Valencia CF

El Barça segueix manant a la Lliga amb mà de ferro i no hi ha rival que s'escapi d'un sever correctiu durant els 90 minuts del partit. Al camp del Valencia s'ha tornat a veure un conjunt blaugrana molt superior al seu oponent, preparat a fons per contrarestar les virtuts de l'equip 'che'. Bona prova és el 0 a 7 final. Un dels punts forts mostrats pel Valencia aquesta temporada era la sortida de pilota, jugant des del darrere, i en només 40 segons el Barça ha pogut robar i Mariona Caldentey anotar el 0 a 1. La balear ha destacat les fortaleses de l'equip en declaracions a mitjans de club: «Elles intentaven treure la pilota jugada, la nostra pressió alta està ben treballada, som fortes en això i a la que hem robat unes quantes pilotes, les que hem tingut han anat cap a dins».

Mariona, autora de dos gols en aquest triomf a Valencia, ha afirmat que sempre fa il·lusió marcar, però també fa il·lusió guanyar. En aquest àmbit col·lectiu, el Barça continua en un mes de desembre frenètic. Des de l'inici del mes fins a les vacances nadalenques, el Barça jugarà cada tres dies i això fa necessari que tot l'equip estigui concentrat. Això la plantilla ho sap i Mariona ho ha deixat clar: «Encara queda abans de l'aturada de Nadal i hem de seguir. Avui potser era un partit d'aquests trampa perquè feia vent, feia mal jugar i el Valencia sempre és incòmode».

Pel que fa a Lluís Cortés, l'entrenador ha parlat en la mateixa línia que la davantera balear a l'hora de destacar la gran fortalesa del Barça a Paterna. «El Valencia intenta jugar des del darrere, un joc més associatiu, però això també té els seus riscos. Ho havíem treballat, hem aconseguit robar pilota en aquesta construcció del joc i hem pogut ser bastant letals a la transició». El tècnic català ha celebrat haver pogut donar minuts a moltes jugadores i, per sobre de tot, haver mantingut un gran nivell de joc en tot el partit: «La primera part ha estat excel·lent i en la segona tampoc hem baixat. No hem concedit ocasions, que és una de les coses que més valorem del nostre equip».

Al bàndol local, l'entrenador del Valencia José Bargues ha afirmat que el marcador deixa clar el que s'ha vist al terreny de joc: «El resultat és bastant explicatiu del que és el partit d'avui. Un rival immensament superior a tots als qui s'ha enfrontat. La nostra obligació era que ens fessin el mínim mal possible; l'autèntica desgràcia ha estat encaixar tan aviat». A part, el tècnic valencianista sí que ha comentat la imprecisió del seu equip, però ho ha fet també lloant al rival: «Sí que avui no ha estat el nostre partit més precís, però el Barça fa que això quedi molt més clar perquè pressionen millor i són més ràpides».

 

Notícies relacionades

Comenta