Més notícies de Segona

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

A evitar el 'mareo'

L'AEM visitarà la ciutat esportiva de Mareo per enfrontar-se amb l'Sporting de Gijón amb la intenció de canviar la imatge que ofereix fora de casa i tornar amb tres punts més

Baudi Rincón (Futfem.cat)

Dues visites, dues derrotes. És el bagatge de l'equip lleidatà que tota la solidesa i solvència que ofereix al seu feu de Recasens, es torna en dubtes i inseguretat quan ha de visitar rivals. Aquesta setmana el viatge torna a portar l'equip de Roger Lamesa a la ciutat esportiva d'un dels equips històrics del futbol estatal, l'Sporting de Gijón, i la seva mítica ciutat esportiva de Mareo. «Tenim ganes de futbol, ja tenim quasi tota la plantilla a disposició i volem començar a competir» explica l'entrenador de l'equip de la Terra Ferma, Roger Lamesa qui també reconeix «la gran dificultat que tenen els equips d'aquesta categoria per puntuar fora de casa».

I és que per a l'equip blau, que de moment està donant la cara i competint molt bé a casa, li està costant entrar als partits com a visitants, un mareig potser per l'alçada d'alguns dels equips que ha visitat, però que ha de començar a treure's de sobre si vol començar a rascar punts que acostin la permanència. «Tenim molt de respecte a l'Sporting, sabem que és un equip que va a més, amb un pressupost que li permet tenir un equip professional», explica el propi Lamesa. «Volem intentar anotar i fer-nos fort en la defensa» afegeix l'entrenador lleidatà que conclou explicant que el seu rival «és un equip molt fort, construït des de la defensa».

L'AEM haurà de sortir des de l'escalfament al 100% si vol començar a trencar ja aquesta ratxa de comptar les visites amb derrotes i de ben segur que si entren bé al matx i s'enduen l'esperit de Recasens la victòria estarà més a prop.

 

Notícies relacionades

Comenta