Més notícies de Segona

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Victòria coral

Bona i merescuda victòria de l'AEM en la seva visita a Gijón, però que podria sortir cara si les molèsties de Subies i Natàlia acaben essent lesions importants

Baudi Rincón (Futfem.cat)

Per fi ha arribat la primera victòria a domicili de l'equip de l'AEM que demostra una setmana més la bona feina que s'està fent en el si de l'equip de la Terra Ferma, que suma 3 punts en un camp molt complicat com el de l'Sporting de Gijón, i que segueix augmentant el botí de punts d'aquest inici de temporada tan esperançador. Tot i la magnífica victòria de l'equip català, les lesions de Maria Subies i de Natàlia, ambdues han hagut de ser substituïdes, podrien enfosquir un xic aquesta històrica victòria lleidatana. «Hem fet un partit molt seriós, intentant aprofitar els espais de les seves defenses i finalment hem aconseguit 3 punts molt importants» explica Roger Lamesa en finalitzar el matx. L'entrenador lleidatà ha reconegut que el seu equip ha estat «superior a la segona meitat» on ha «madurat el partit fins que Natàlia ha sentenciat». «Els canvis ens han donat molt. És molt important la profunditat de plantilla i que totes se sentin importants i aportin quan participen», reconeix un Lamesa que marxa de Gijón molt «satisfet» i «amb ganes ja de sumar tres victòries seguides».

La primera part ha estat un reflex del que volen els entrenadors pels seus equips, molt de treball, esforç i sacrifici per tal de convertir en un bloc sòlid l'equip. L'equip de Lamesa ha sortit molt endollat i ha tingut dues bones ocasions que no ha pogut transformar, un fet que han despertat a l'equip local, conscient de com de difícil està essent sumar com a visitant aquesta temporada, ha sortit a intentar aconseguir posar-se al davant, pressionant molt la sortida de pilota de l'AEM i provocant algunes situacions a pilota aturada que, tot i no acabar en situacions molt perilloses, sí que feien que el gol pogués arribar per a l'equip asturià en qualsevol moment. Tot i això, l'equip de Lamesa ha sabut respondre les escomeses rivals i ha aconseguit neutralitzar els atacs blanc-i-vermells, generant molt de perill en sortides al contraatac, agafant l'esquena de la defensa local avançada. Amb els dos equips igualats, tot i que en alguna fase l'equip local ha superat a l'AEM, s'ha arribat al descans amb tot per decidir durant la segona meitat.

A la represa, l'equip de la Terra Ferma ha sortit millor que a la primera meitat. No ha permès l'equip local generar superioritats per banda i generar centrades a l'àrea de penal i això ha fet que les locals anessin reculant la línia de pressió cada vegada més, permetent les davanteres visitants generar cada vegada més perill. Fins que una vegada més la 'pichichi' de l'equip blau ha tornat a encertar entre el tres pals i ha allotjat la pilota al fons de la porteria local. Un servei de cantonada de l'Sporting ha acabat amb una contra letal. Inés ha rebutjat dins de l'àrea, Patri ha connectat a l'espai amb Natàlia, que des de la punta dreta de l'atac ha retallat cap a dins la seva defensora i ha superat amb un xut preciós i col·locat a l'escaire la portera local. Minut 67, 0-1, un excel·lent resultat per a la feina que estava fent l'AEM, però encara quedava molt de matx per endavant.

El cop definitiu al partit l'ha tornat a fer una inspiradíssima Natàlia, que deu minuts després de fer el primer, ha tornat a fer un altre doblet de gols. Una bona recuperació amb anticipació de 'Paulita' que ha jugat ràpid amb Patri, que una altra vegada ha vist el moviment a l'espai de Natàlia superant la sortida de la portera amb un preciós barret per acabar anotant a porteria buida. Minut 77, 0-2 i la victòria semblava ja a tocar, però encara hi hauria minuts per al patiment. Poc després del segon gol, amb l'equip local ja llançat pel gol per tornar al partit, un xoc fortuït entre la portera lleidatana i una companya ha acabat amb la retirada per lesió de la primera, un fet que ha provocat que el partit s'aturés durant molts minuts que s'acabarien afegint al descompte. Un descompte de quasi 10 minuts que l'equip blau ha hagut d'afrontar amb deu jugadores, ja que Natàlia ha sentit molèsties musculars i per precaució l'equip tècnic l'ha retirat del camp. Tot i la pressió local en aquests darrers minuts, el resultat ja no s'ha mogut i l'equip de Roger Lamesa ha pogut sumar 3 punts més, que refermen l'equip lleidatà com una de les revelacions positives d'aquest inici de temporada.

9 punts de 15 possibles, un resultat més que bo per a l'equip lleidatà que ha de seguir fent bona la ratxa com a local i donar encara més valor als 3 punts aconseguits a Mareo la setmana vinent a Recasens, on segur que l'equip blau tornarà a tenir l'escalf i l'empenta de la seva afició.

 

Notícies relacionades

Comenta