Més notícies de Segona

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

A Pozuelo, amb pinces

Un AEM amb moltes baixes intentarà allargar la bona ratxa de victòries davant el Pozuelo, un cuer que pot donar maldecaps

Tomás Rubia

La darrera victòria a casa davant el Parquesol ha deixat una factura dura a l'AEM en forma de baixes considerables i també de jugadores que no han pogut recuperar-se al 100% per al duel d'aquesta jornada. «Anem amb molta precaució per les baixes amb les quals viatgem a Pozuelo» comenta el tècnic lleidatà Roger Lamesa qui reconeix «la factura dolorosa» dels últims 3 punts sumats a Recasens.

Tot i que la classificació marca que l'equip madrileny és el cuer amb només 1 punt, no s'hi val a badar. «Les últimes jornades han millorat molt les prestacions i els seus números han millorat», explica Lamesa, qui no vol que el seu equip es refiï de la visita al cuer. I és que fins i tot l'Osasuna, el líder de la categoria, va haver de suar de valent per endur-se els 3 punts, un fet que destaca que tot i no haver traduït en punts la tasca, el Pozuelo és un equip que ven cara la pell i segur que vol començar a sumar. «Espero un equip ferit, amb necessitat, és per això que espero que l'AEM sigui l'equip versàtil que volem que sigui, que sàpiga jugar amb diferents registres i aplicar el joc necessari, amb i sense pilota, segons la fase del partit que toqui», afegeix Lamesa.

Tocarà treballar de valent i ajustar bé les línies per intentar sumar 3 punts més, allargar aquesta dinàmica de sumar de 3 en 3 i alhora sumar també una nova jornada amb la porteria a zero, ja que si ho aconsegueix, serà una de les millors ratxes de les dues últimes temporades per a l'equip blau.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta