Més notícies de Segona

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

A evitar un nou Pozuelo

L'AEM visita l'Alavés amb ganes de tornar a sumar una victòria fora de casa i seguir amb la bona ratxa, però conscient de la gran dificultat que suposa visitar les basques

Baudi Rincón (Futfem.cat)

Haurà l'equip tècnic de l'AEM d'endur-se un trosset de Recasens i intentar posar-lo en algun raconet dels seus desplaçaments. I és que l'equip de Roger Lamesa s'està mostrant intractable a casa, però fora de casa veu com el seu rendiment baixa. «Volem evitar un altre partit com el de Pozuelo, tot i les evidents dificultats que suposa per a nosaltres haver de desplaçar-se el mateix dia i amb autocar» explica el mateix tècnic blau, Lamesa, que a més haurà de competir amb algunes baixes importants i per tant «el fons d'armari serà clau» perquè les lleidatanes puguin «treure un bon resultat d'aquesta visita tan difícil».

De moment tots els desplaçaments de l'equip de la Terra Ferma al País Basc s'han comptat com a derrotes, i és per això que l'equip entrenat per Lamesa vol afrontar aquest partit «amb la il·lusió màxima i tota l'experiència acumulada ja en aquesta categoria tan difícil». De ben segur que l'equip blau competirà al màxim com està demostrant i fent aquesta temporada per intentar tornar de terres vitorianes amb un bon botí sota el braç.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta