Més notícies de Segona

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Dia gran a Recasens

L'AEM rep l'Atlético de Madrid, un dels filials dels equips més grans, amb la intenció de gaudir d'aquesta oportunitat i seguir fent història sumant la setena victòria a casa

Xavier Garcia (Futfem.cat)

«És un dels rivals que genera il·lusió, sobretot per equips petits com nosaltres que tenim el pressupost més petit de la categoria» explica ben clarament l'entrenador de l'AEM, Roger Lamesa, per definir clarament el que suposa aquest partidàs de futbol que es podrà viure a Recasens aquest divendres. En horari avançat de divendres, 13.30 hores, les lleidatanes reben la visita del filial del campió de la Primera Divisió, l'Atlético de Madrid, que intentarà ser el primer a endur-se algun botí del fortí de Recasens. «No hem d'oblidar que és un partit de competició, que hi ha 3 punts en joc que ens anirien molt i molt bé per deixar la salvació molt ben encarrilada», comenta Lamesa que és conscient alhora que la visita de l'equip 'matalasser', «un dels equips més grans i que millor treballa el futbol base», podria distreure o fer oblidar a l'equip blau que els 3 punts també estan en joc.

«Volem aconseguir més punts abans d'acabar la primera volta per deixar la salvació tancada com més aviat millor, és un objectiu optimista, però volem aconseguir-ho» explica Lamesa que també ha lamentat: «Nadia és una jugadora molt important per a nosaltres, tampoc hi serà Inés, que va acabar lesionada per un trau a la cella el darrer partit i que va necessitar punts, i Subies segueix recuperant-se de la lesió». Tot i el punt negatiu de les baixes, el partit serà també un autèntic premi per a Jordina Rovira, jugadora que ha viscut el llarg calvari de les lesions, estant més de 18 mesos sense competir i que tornarà a la convocatòria.

Un altre partidàs gran a Recasens que segur exigirà a l'AEM el màxim de les seves capacitats. «Tenim ganes de partit, de fer-ho bé davant un gran rival» explica Lamesa que també té clar que el seu equip «haurà de ser l'equip mutable i que és capaç de jugar directe o elaborar per sorprendre a l'Atlético».

 

Notícies relacionades

Comenta