Més notícies de Segona

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

A endolcir el viatge

L'AEM afronta el desplaçament més llunyà de la temporada fins a Lugo amb baixes, però amb ganes de sumar tres punts fora de casa i fer bo l'últim empat

Xavier Garcia (Futfem.cat)

Poc abans d'arribar a les vacances de Nadal, l'equip de la Terra Ferma ha de realitzar aquesta jornada el desplaçament més llarg de tota la temporada. «És un viatge molt llarg, però almenys aquesta vegada tindrem una mica de descans», explica l'entrenador lleidatà, Roger Lamesa que reconeix que el fet de «viure lluny d'aeroport i la mala connexió de tren amb Galícia» fa que hagin de fer el trajecte amb autobús. Una nova oportunitat per a l'equip blau de portar els bons resultats de Recasens també com a visitant, tot i que tal com ha reconegut el tècnic de l'AEM: «Friol ha canviat d'entrenador i per tant no sabem molt bé que ens trobarem, però anem amb confiança».

L'equip gallec no ha començat bé la temporada i aquesta mateixa setmana ha canviat de tècnic, un intent de revitalitzar una plantilla i un equip que no ha sortit del pou en tota la temporada. L'equip català, que va aconseguir un empat molt meritori la darrera jornada que va sortir de Recasens al camp del Seagull, té algunes baixes importants, però tot i això «l'equip ha treballat molt bé al llarg de la setmana, amb moltes ganes de sumar 3 punts». «Sabem que el viatge afectarà l'equip, segur que la tornada serà més dolça si tornem amb 3 punts», conclou Lamesa.

Una nova jornada per seguir sumant i intentar acabar l'any 2019, que sense cap mena de dubte ha estat el millor any de l'AEM amb la salvació gairebé al sarró i poder gaudir sense cap pressió la resta de la temporada.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta