Més notícies de Segona

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Els primers propòsits comencen a casa

El Seagull donarà la benvinguda l'any 2020 a casa i davant un rival directe, l'Alavés

Xavier Garcia (Futfem.cat)

L'inici del nou any a Badalona està ben farcit d'arguments perquè el Segull lluiti amb un extra de motivació aquest dissabte (16.00 hores) contra l'Alavés: primer partit de l'any 2020, primer del nou lustre, arriba amb el retorn de la competició després de dues setmanes de descans, l'afegit de suposar la cloenda de la primera volta i, finament, un partit davant un adversari situat un esglaó més amunt que les 'gavines'. I tots aquests al·licients en un únic partit.

Arrencar un nou exercici a casa sempre és una raó de pes per voler guanyar, amb l'afegit que el conjunt d'Ana Junyent encadena cinc jornades consecutives sumant (dues victòries i tres empats) i s'han revifat les opcions d'assalt a la posició d'ascens - a sis punts de distància -. Davant aquesta jornada post descans, Junyent considera que «després de quatre mesos de competició, tenir un descans d'una setmana va bé». «Sóc molt partidària d'aquests descansos per oxigenar-se. No trenca el ritme i la bona dinàmica de resultats perquè les jugadores estan conscienciades i sabem que s'ha de mantenir. El descans ens ajudarà a mantenir la dinàmica i, fins i tot, millorar-la», afegeix.

Pel que fa al tancament de la primera volta i l'inici de la segona a casa (Real Oviedo), l'entrenadora del Seagull creu que «els punts a casa són importants per la dificultat que tenen els rivals a un camp amb les dimensiones que té l'Estadi». «Disputar dos partits a casa és bo perquè d'aquesta manera ens estalviem viatjar», remarca.

Finalment, respecte al rival, la dirigent badalonina destaca la importància del matx: «En som conscients que l'Alavés és un rival, ara per ara, directe i hem de lluitar encara més. Juguem a casa i ens hem de fer forts. És un adversari que proposarà futbol i viurem un partit maco».

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta