Més notícies de Segona

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Partit per a gaudir

L'AEM rep l'Eibar, equip en zona d'ascens a Primera Divisió, amb tota la il·lusió de rebre un rival directe a la taula

Baudi Rincón (Futfem.cat)

Quan s'inicia la temporada tots els equips fan les seves càbales i s'imaginen com pot anar i quins són els objectius reals. Algunes vegades, però, aquestes càbales i objectius salten pels aires, normalment de forma negativa, quan els equips entren en dinàmiques poc afortunades i costa revertir la situació. I de tant en tant apareix un equip com l'AEM que trenca totes les barreres possibles i supera fins i tot les previsions més optimistes. «Hauríem firmat jugar aquest partit contra l'Eibar a només 4 punts d'ell», comenta amb orgull l'entrenador de l'AEM, Roger Lamesa.

I és que l'equip lleidatà està començant a fer créixer la il·lusió en un club i una ciutat que estan vivint un somni molt real. «Estic segur que l'afició, que comença a gaudir i està molt il·lusionada, pressionarà fort l'equip» explica Lamesa. Una afició que va veure com la jornada anterior com a local es trencava l'idil·li de l'equip amb Recasens i que de ben segur posarà el seu granet de sorra per recuperar-ho ben aviat.

En clau esportiva l'equip lleidatà arriba amb alguna baixa important. «Nadia serà baixa segura, i 'Pixu' és dubte, tot i que esperem que pugui arribar» comenta Lamesa que confia plenament amb tota la seva plantilla. «Tenim moltes bones jugadores que donaran molt de nivell» afegeix l'entrenador lleidatà. L'equip basc arriba amb una ratxa impressionant de quatre victòries seguides i està fent valer el fet que és un dels pressupostos més alts de la categoria. «Haurem de ser molt disciplinades i treballar molt per a poder puntuar», conclou Lamesa amb l'esperança de tornar a sumar 3 punts més que ja deixin la salvació completament lligada.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta