Més notícies de Segona

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Amb els cinc sentits

L'AEM rep la visita a Recasens del cuer, l'Sporting de Gijón, i farà bé de posar-hi tots els sentits si vol sumar tres punts més a casa

Baudi Rincón (Futfem.cat)

Quan jugues i no tens absolutament res a perdre t'alliberes, tens la sensació que facis el que facis, sense cap mena de pressió, sempre serà millor. Així és com segurament sortirà a jugar l'equip asturià en la seva visita a Recasens, un dels camps més complicats de la categoria on només ha estat capaç de guanyar-hi el Barça B. «És un partit trampa de veritat, ja que realment l'Sporting no hi té res a perdre i sí molt a guanyar» exemplifica clarament l'entrenador de l'AEM, Roger Lamesa. «A l'anada, tot i guanyar, ens va costar molt entrar al partit» afegeix Lamesa qui també destaca el potencial «ofensiu» que té l'equip asturià. «Tenen jugadores molt ràpides per banda que també tenen molta qualitat, junt amb la seva davantera centre, una jugadora molt jove però que sap treballar molt bé d'esquena a porteria, podria generar-nos molt perill».

En clau esportiva, l'equip de la Terra Ferma arriba al partit amb algunes baixes importants, sobretot en la seva línia ofensiva, ja que amb la baixa segura de la seva capitana 'Pixu' i amb el dubte fins a última hora de Natàlia, l'equip blau podria afrontar el partit sense les seves dues davanteres titulars. Això, sumat a les baixes de Nadia i 'Vesi' en la línia defensiva, farà que hi hagi canvis a l'onze. Precisament aquesta setmana en què s'ha destacat el debut d'Ona, el tècnic blau espera que les jugadores de casa «facin un pas endavant, i que totes les jugadores de casa comencin a posar sobre el verd tot el seu talent i poder demostrar que són jugadores molt importants».

Un partit amb poc a guanyar i molt a perdre, que demanarà tota l'atenció de l'equip blau i, alhora, que l'afició que cada partit a Recasens sempre respon ho torni a fer per tal d'empentar fort l'equip i sumar tres punts més que el mantinguin allí dalt de la taula, envoltat dels millors equips de la categoria.

 

Notícies relacionades

Comenta