Més notícies de Segona

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

La Covid impedeix l'estrena a Recasens

El partit entre AEM i Zaragoza se suspèn per alguns casos positius en la plantilla aragonesa

Sabíem que en algun moment podria passar i ha acabat arribant ben d'hora. El que havia de ser l'estrena de l'equip lleidatà a casa en aquesta nova temporada s'ha vist afectat per aquesta maleïda pandèmia i el partit no s'ha pogut disputar. Tres casos positius en la plantilla de l'equip aragonès han precipitat aquesta decisió seguint els protocols que garanteix que la pràctica de l'esport sigui tan segura com sigui possible.

Des de l'equip blau, el seu entrenador, Roger Lamesa s'ha mostrat «colpit» per saber que aquesta pandèmia ha afectat el seu adversari. El propi tècnic desitja «la recuperació al més aviat possible de les jugadores afectades del Zaragoza i també de tots els altres clubs a tot Catalunya que també estan patint els efectes d'aquesta malaltia; ja que aquest problema global i sanitari que va molt més enllà dels clubs». «Desitgem que es recuperin ben aviat», ha manifestat.

La notícia va arribar el dissabte al vespre, quan l'equip lleidatà ja estava a punt per poder celebrar l'estrena a Recasens i va significar haver de posposar el partit. «Per nosaltres sempre és una festa poder rebre un equip amb qui tenim tan bona relació a nivell de club, i és una llàstima no poder gaudir del que més ens agrada» afegeix Lamesa amb certa resignació. Tot i això, la competició no s'atura i el tècnic ja té el cap «en el proper enfrontament contra l'Athletic, amb la màxima il·lusió de seguir competint en aquesta Lliga però l'AEM sempre seguirà complint amb totes les recomanacions i protocols que arribin des de les autoritats», conclou.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta