Més notícies de Seleccions

Lluís Cortés deixa la sub-18

El seleccionador català serà analista del primer equip del Barça

Pedro Salado (Futfem.cat)

Lluís Cortés, fins ara seleccionador català sub-18, deixa el combinat català per sumar-se al cos tècnic del nou entrenador del Barça, Fran Sánchez. Al primer equip blaugrana desenvoluparà les tasques d'analista a partir de la pròxima temporada.

Nascut a Balaguer, Cortés és llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i compta amb el màxim títol d'entrenador, el UEFA Pro. El tècnic deixarà la banqueta de Catalunya, que ha ocupat durant els darrers sis anys, on ha passat per les seleccions sub-12, sub-16 i sub-18. Aquesta temporada, Lluís Cortés s'ha proclamat subcampió d'Espanya amb el combinat sub-18.

Cortés està vinculat a la Federació Catalana de Futbol (FCF) de l'any 2008, quan va entrar com a professor de l'escola d'entrenadors de Lleida. Dos anys més tard, el tècnic va ascendir a cap d'estudis del mateix centre i durant diversos anys ha estat tutor del curs online de coordinadors i del curs d'entrenador especialista en futbol femení. A més, també és l'actual director del campus d'estiu de la FCF. Ara, amb la marxa de Lluís Cortés, la Federació haurà de buscar un substitut per reorganitzar les seleccions de cara a la pròxima temporada.

 

Notícies relacionades

Comenta