Euskadi - Catalunya

Natalia Arroyo dirigirà la selecció femenina absoluta

La FCF aposta per l'entrenadora i periodista catalana per rellançar la selecció femenina

fcf.cat

La Federació Catalana de Futbol ha fet públic el nomenament de Natalia Arroyo com a seleccionadora de la selecció femenina absoluta. Una selecció desapareguda des de la temporada 1997/98 que la FCF vol tornar a impulsar enguany. Arroyo s'estrenarà aquest Nadal amb el partit que la selecció catalana disputarà davant Euskadi a Lasesarre (Barakaldo) el dissabte 27, a les 18.30 hores.

Natalia Arroyo està vinculada a la FCF des de l'any 2010 i ha dirigit les seleccions femenines sub-16 i sub-18. La temporada passada es va proclamar campiona d'Espanya amb la selecció sub-16 als Campionats Autonòmics. L'entrenadora i periodista catalana, es mostra encantada amb l'oportunitat que li ha donat la FCF: "És una il·lusió immensa. Se'm barregen molts sentiments; alegria, sort, responsabilitat..." i reconeix que encara ho està paint: "Ho estic assimilant encara, no m'ho acabo de creure".

A la banqueta l'acompanyarà Lluís Cortés, seleccionador sub-18, combinat amb el què ha arribat a totes les fases finals dels Campionats Autonòmics que ha disputat. A l'igual que Natalia, Lluís Cortés és un entrenador amb anys d'experiència a la FCF, un dels motius que han portat a la seva elecció, com explica Marc Vives, director esportiu de la FCF: "L'aposta per Natalia Arroyo i Lluís Cortés ha sigut una opció molt fàcil i la millor perquè són dues persones que ja fa molts anys que treballen amb el futbol femení de base català i ho estan fent molt bé. Pensem que el més lògic és premiar a la gent de la casa que ho està fent bé i no anar a buscar ningú de fora".

EUSKADI-CATALUNYA | 27.12.14
L'estrena de la nova selecció serà en una terra molt compromesa amb el futbol femení com és Euskadi. Un partit històric amb molta càrrega emocional del què Natalia Arroyo està orgullosa de formar part: "Sóc conscient que estic vivint un moment brutal, no només pel factor històric, també per l'emocional". Un aspecte que també genera una certa ansietat en la nova seleccionadora: "Sento una gran responsabilitat per estar a l'altura".
El president de la FCF, Andreu Subies, explica que la Federació vol donar continuïtat a la selecció absoluta femenina i que aquest serà el primer de molts compromisos: "El més important és recuperar la selecció femenina absoluta per aprofitar el potencial que té el futbol femení a Catalunya. A partir d'ara, la intenció és que aquest projecte tingui continuïtat i pugui jugar, com a mínim, un cop l'any".

 

Notícies relacionades

Comenta